15 juni 2019

Een dag niet ziek

Een dag niet ziekOp 15 juni organiseert Match Maastricht samen met studentenverenigingen Circumflex en Saurus Een Dag niet Ziek. Op deze dag willen we langdurig zieke kinderen voor eventjes hun ziekte laten vergeten door ze in de huid te laten kruipen van een brandweerman, politieagent of militair. Samen met de hulpdiensten, studentenorganisaties en serviceclubs bezorgen we de kinderen een onvergetelijke middag.

Inhoud programma
Na de ontvangst bij MUMC+ worden de deelnemende kinderen en hun broertjes en zusjes verdeeld over de verschillende voertuigen van de hulpdiensten. De kinderen en een begeleider (ouder/verzorger) rijden in deze auto's mee naar Adelante in Houthem. Bij Adelante wordt er gezamenlijk geluncht en kunnen de kinderen deelnemen aan activiteiten van de hulpdiensten. Na afloop van het programma rijdt iedereen weer mee terug naar het MUMC+, waar de dag wordt afgesloten.

Tijdschema
11.00 uur Ontvangst bij MUMC+
11.30 uur Start programma
12.00 uur Start City Tour
12.40 uur Aankomst Adelante
13.00 uur start activiteiten bij Adelante
14:45 uur Einde activiteiten
15.00 uur Vertrek vanaf Adelante
15.30 uur Aankomst MUMC+
16.00 uur Afsluiting programma

Praktische tips
- Op de dag zelf is het mogelijk om te parkeren bij het MUMC+. De details hiervan volgen na de inschrijving.
- Er is geen verzorgende verpleging aanwezig. Indien dit vereist is willen we je vragen om dit zelf te regelen.
- Lunch en koffie/thee/fris wordt verzorgd door Van Melick Catering. Bakkerij de Lekkerbek zorgt voor vlaai. Het is verder niet mogelijk om op locatie eten of drinken te kopen.
- Eventuele aanvullende informatie is te vinden in het Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/1294403060725010/.
- Wij vragen je om de algemene voorwaarden op de volgende pagina goed door te nemen.

Instructie
Doorloop het formulier voor iedere deelnemer. Controleer goed of de gegevens kloppen. Nadat je akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden en de privacyverklaring wordt de inschrijving definitief als je op >> klikt. Aanmelden is mogelijk tot 31 mei of totdat de capaciteit van de activiteit bereikt is.

Contact
Voor vragen is projectleider Match, Martijn Weyenberg bereikbaar op 043-3881802 of via info@matchtmaastricht.nl.

Aanmelden kan via deze link.