Partner in netwerken

Nationale werkconferentie Onderzoek en innovatie met en voor de gezonde regio (NFU)

Locatie: Muntgebouw in Utrecht
Datum: Woensdag 8 april 2020 van 13.30 tot 17.30 uur

Graag nodigt de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) u uit voor de werkconferentie 'Onderzoek en innovatie met en voor de gezonde regio', naar het gelijknamige plan uit 2019. De werkconferentie vindt plaats op woensdag 8 april 2020 van 13.30 tot 17.30 uur in het Muntgebouw in Utrecht.

Op 1 april 2019 overhandigden de NFU en partners het plan 'Onderzoek en innovatie met en voor de gezonde regio' aan minister Bruno Bruins (Medische Zorg en Sport). Op 8 april 2020, een jaar later, presenteren de regio's hoe ze de uitvoering van het plan ter hand hebben genomen. Minister Bruins is te gast en dagvoorzitter is ook ditmaal Jet Bussemaker, hoogleraar wetenschap, beleid en maatschappelijke impact, in het bijzonder in de zorg. De kern van het plan is dat umc's samen met burgers, patiënten en betrokken organisaties in de regio de belangrijkste uitdagingen voor innovatie van preventie en zorg in de regio inventariseren. Vervolgens stellen ze een kennis- en innovatieagenda op en voeren die gezamenlijk uit.

Meer informatie en aanmelding
Het gedetailleerde programma en een persoonlijke uitnodiging ontvangt u binnenkort. Wilt u zich vast aanmelden? Dat kan door een mail te sturen naar onderzoek@nfu.nl. Informatie over het plan en de regionale kwartiermakers vindt u hier.
Wij zien ernaar uit u te begroeten op woensdag 8 april a.s.!

Wat vindt u van deze pagina?