Kwaliteit & patiëntveiligheid

Informatie over het coronavirus

Het Maastricht UMC+ is goed voorbereid om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Daarom hebben wij in het ziekenhuis aanvullende maatregelen genomen waar u als patiënt of bezoeker mee te maken krijgt.

Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid? Bijvoorbeeld omdat u griepverschijnselen (hoesten of niezen) heeft? Neem dan altijd eerst telefonisch contact op met uw eigen huisarts. Kom niet naar het ziekenhuis of de huisartsenpost!

 

AfspraakIk heb een afspraak of kom op bezoek in het ziekenhuis.

Het Maastricht UMC+ start de reguliere zorg langzaam op. We breiden de zorg in fasen uit en zorgen voor een goede balans tussen de coronazorg en de reguliere zorg.

Lees meer


 

afdelingOperatie/opname, hoe gaat dit nu in zijn werk?

Het Maastricht UMC+ start de reguliere zorg langzaam op. Als u binnenkort een opname/operatie heeft in het ziekenhuis, bent u vast benieuwd hoe dit nu in zijn werk gaat.

Lees meer


 

 

beeldbellenU mag naar huis, terwijl u nog besmet bent met het coronavirus

Patiëntinformatie met leefregels voor u en uw gezinsleden/huisgenoten

Lees meer

 


 

Tent SEHHAP, SEH en/of -opname tijdens de coronacrisis

U brengt een bezoek aan de huisartsenpost (HAP) of spoedeisende hulp (SEH) en/of u heeft een opname tijdens deze coronacrisis? 

Lees meer


WenskaartjeIk denk aan je!

Laat een berichtje achter voor een dierbare. Dit bericht is zichtbaar op onze website en in het stiltecentrum.

 

Lees meer 

filmpje icHoe gaat het er aan toe op de IC? 

Video over de Intensive Care waarin intensivist Nathalie van Dijk en IC-verpleegkundige Jolanda Amkreutz uitleg geven over hoe het er daar aan toe gaat en waarom er geen bezoek kan komen. 

Start video


 

GebouwBent u leverancier?

Komt u producten of diensten leveren in het Maastricht UMC+? Dan vragen wij u vriendelijk, doch dringend om de bovenstaande maatregelen, in het kader van het voorkomen van verspreiding van het coronavirus, ook goed na te leven.

Lees meerAlgemene Corona informatie 

Deze is te vinden op de website van het RIVM (Rijks Insituut voor Veiligheid en Milieu). 

Wat vindt u van deze pagina?